Prisma 2 - Palmberg - Multifunctioneel kastsysteem

Mogelijkheden voor een totaal nieuw inrichtingsconcept met deze nieuwe kastenserie. Multifunctioneel, akoestische voordelen en dubbelzijdige toegankelijkheid. Ideale eigenschappen voor op een goed bezet kantoor.  U gebruikt uw kantoorruimte optimaal! Dankzij de vele combinatiemogelijkheden biedt de kastenserie een maximum aan flexibele en individuele opbergruimte. Deel uw werkruimte geheel vrij naar uw wensen in en houd uw spullen altijd binnen handbereik.

Sedus Cube: concentratiecellen - small - medium - Large

Sedus Cube. Het doordachte office cube-systeem biedt kleine en middelgrote stiltewerkplekken voor telefoongesprekken, geconcentreerd werken alleen of met z‘n tweetjes en voor besprekingen en videoconferenties tot max. 8 personen in open kantoortuinen. De cube wordt aangeboden in drie standaardafmetingen S, M en L met verschillende voor geconfigureerde interieurs, zodat de meest uiteenlopende planningen voor zittende en staande toepassingen gemakkelijk te realiseren zijn.

  • Afm. S / buitenmaat: B 1500 x D 1000 x H 2320 mm | Afm. M / buitenmaat: B 2000 x D 1500 x H 2320 mm | Afm. L / buitenmaat: B 2500 x D 2500 x H 2320 mm

Nieuwe bureaustoel van Interstuhl; JOYCEis3

Of er nu in een open kantoor of in een individueel kantoor wordt gewerkt: Wanneer het erom gaat geconcentreerde werkprocessen te ondersteunen, focust JOYCEIS3 zich volledig op de mens. De flexibele draaistoel plaats de individuele behoeftes en wensen van zijn gebruiker in het middelpunt. Hij biedt omvangrijke mogelijkheden om combinaties te creëren van diverse rugleuning varianten, stoffering en kleuruitvoeringen.

Nieuw: Samsung Flip, ideaal voor op kantoor!

Tekenen, Schrijven, Inspireren

Samen vastleggen

Navigeer instinctief

Bescherm waardevolle ideeën

Profiteer van veelzijdige connectiviteit

Synchroon kijken en bewerken

Professionele presentatie

Moeiteloos delen van verslagen van vergaderingen

Navigatie en communicatie met touch functionaliteit

Innovatief, stijlvol en gebruiksvriendelijk

Interesse in een demo? Stuur een email: info@upkantoorinrichting.nl http://www.samsung.com/nl/business/monitors/flip-display-wm55h/

 LVT Interface vloerbedekking. Van op hout geïnspireerde Skinny Planks van 100 x 25 cm tot vierkante tegels met steeneffect van 50 x 50 cm: onze Level Set-collectie heeft voor elk wat wils. Level Set biedt 28 prachtige LVT-opties en combineert natuurlijke schoonheid met duurzaamheid voor perfectie in elke ruimte. Van onze Ceramor™ coating tot onze Sound Choice™ akoestische backing: onze modulaire LVT zijn ontworpen voor maximale prestaties, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Tegelijkertijd hebben de tegels superieure akoestische eigenschappen. Onze nieuwe modulaire LVT collectie is vergelijkbaar in hoogte en grootte en past daardoor perfect bij onze collectie tapijttegels.

Crew systeemmeubel

De Crew bureaulijn is zeer veelzijdig en voor verschillende ruimtes toe te passen. CREW verbindt een representatieve uitstraling met hoogwaardige materialen. CREW : Intelligent – dynamisch – veelzijdig.

crew

Vintage is5

Nu al bekroond met een Design Award. Hoogwaardig design wordt gecombineerd met een uiterst functionele techniek. Een innovatief mechanisme genaamd Smart Motion Technology, het Bionic Effect (een latex bedrukking op de van de netbespanning in de lumbale regio) en de dynamische AutoFlow armleuningen.

interstuhl

Interface Net Effect tapijttegels

Net Effect® is een tapijttegelcollectie die een ode brengt aan de oceaan.

Vissers worden betaald om afgedankte netten van het strand en uit het water te verzamelen en beschermen tegelijkertijd hun bron van levensonderhoud en het zeer zeldzame dubbele koraalrif voor de kust.

net-effect

Interstuhl Movy

Deze bureaustoel verhoogt synchroontechniek op een echt premium niveau – dit is wat we het Body-float effect noemen. Het gevoel is zwevend en gewichtloos. Het ontwerp is licht, dynamisch, zuiver.

movyis3_14m6_standard_black movyis3_14m6_standard_white movyis3_23m6_standard_white

van Pet-fles tot Felt-stoel

Deze animatie laat zien waar de basis ligt van onze Felt-stoel. PET-flessen krijgen een nieuw leven in deze stoel met een kuip van vilt. Dit vilt is vervaardigd uit gerecycled materiaal: vilt uit PET-flessen. Goed voor het milieu!

Waarom teveel zitten slecht voor je is

Vandaag de dag zitten we dankzij onze levensstijlen veel meer dan dat we bewegen. Zijn onze lichamen gebouwd voor zo’n zittend bestaan? Murat Dalkilinç onderzoekt de verborgen gevaren van zitten. UP levert vele oplossingen voor meer afwisseling op kantoor en bijvoorbeeld zit-sta werkplekken. UP = Uw Projectinrichter

Vele creatieve mogelijkheden met deze producten

Betaalbare, sfeervole en creatieve stoelen en tafel met vele combinatie mogelijkheden.