Hergebruik van PET Flessen - Duurzame oplossing van Vepa - de Felt kuip

UP Kantoorinrichting werkt samen met o.a. de Nederlandse fabrikant Vepa Zij zijn hard op weg naar een afvalloze fabriek. In de serie “Duurzaam Doen met Vepa” laten we zien hoe ze duurzaam innoveren, denken en vooral doen. Ze vervangen belastende grondstoffen door duurzame alternatieven, produceren onder uitstekende arbeidsomstandigheden, maken gebruik van lokale leveranciers en bedenken oplossingen voor hun eigen afval. Zo zorgen ze ervoor dat er niets in de afvalbak belandt. Ook verwerken ze plastic van anderen. Een mooie oplossing dus waar wij helemaal achter staan

Wat ze met gerecyclede PET-flessen doen, laten we in dit filmpje zien.

Meer informatie over de bijzondere producten en andere mogelijkheden geven wij u graag.

Het reinigen van Bureaustoelen

Medewerkers brengen dagelijks vele uren door op hun bureaustoel en vaak is dat ook zichtbaar op het oppervlak. Maar juist
het vuil dat niet meteen zichtbaar is, geeft de grootste problemen. Er leven bijvoorbeeld honderdduizenden huisstofmijten en
andere micro-organismen in de bekleding van een gebruikte bureaustoel. Ons advies: laat de stoelen minimaal elke drie jaar
intensief, micro-bacteriologisch reinigen. Zo voorkomt u gezondheidsproblemen zoals irritaties aan de luchtwegen en allergieën.

Zelf doen komt de stoel meestal niet ten goede, terwijl de stoel na een professionele schoonmaakbeurt weer zo goed als nieuw is.
Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze, we zijn uiteraard ook bereikbaar voor specifieke vragen voor uw project.

Prisma 2 - Palmberg - Multifunctioneel kastsysteem

Mogelijkheden voor een totaal nieuw inrichtingsconcept met deze nieuwe kastenserie. Multifunctioneel, akoestische voordelen en dubbelzijdige toegankelijkheid. Ideale eigenschappen voor op een goed bezet kantoor.  U gebruikt uw kantoorruimte optimaal! Dankzij de vele combinatiemogelijkheden biedt de kastenserie een maximum aan flexibele en individuele opbergruimte. Deel uw werkruimte geheel vrij naar uw wensen in en houd uw spullen altijd binnen handbereik.

Sedus Cube: concentratiecellen - small - medium - Large

Sedus Cube. Het doordachte office cube-systeem biedt kleine en middelgrote stiltewerkplekken voor telefoongesprekken, geconcentreerd werken alleen of met z‘n tweetjes en voor besprekingen en videoconferenties tot max. 8 personen in open kantoortuinen. De cube wordt aangeboden in drie standaardafmetingen S, M en L met verschillende voor geconfigureerde interieurs, zodat de meest uiteenlopende planningen voor zittende en staande toepassingen gemakkelijk te realiseren zijn.

  • Afm. S / buitenmaat: B 1500 x D 1000 x H 2320 mm | Afm. M / buitenmaat: B 2000 x D 1500 x H 2320 mm | Afm. L / buitenmaat: B 2500 x D 2500 x H 2320 mm

Nieuwe bureaustoel van Interstuhl; JOYCEis3

Of er nu in een open kantoor of in een individueel kantoor wordt gewerkt: Wanneer het erom gaat geconcentreerde werkprocessen te ondersteunen, focust JOYCEIS3 zich volledig op de mens. De flexibele draaistoel plaats de individuele behoeftes en wensen van zijn gebruiker in het middelpunt. Hij biedt omvangrijke mogelijkheden om combinaties te creëren van diverse rugleuning varianten, stoffering en kleuruitvoeringen.

Nieuw: Samsung Flip, ideaal voor op kantoor!

Tekenen, Schrijven, Inspireren

Samen vastleggen

Navigeer instinctief

Bescherm waardevolle ideeën

Profiteer van veelzijdige connectiviteit

Synchroon kijken en bewerken

Professionele presentatie

Moeiteloos delen van verslagen van vergaderingen

Navigatie en communicatie met touch functionaliteit

Innovatief, stijlvol en gebruiksvriendelijk

Interesse in een demo? Stuur een email: info@upkantoorinrichting.nl http://www.samsung.com/nl/business/monitors/flip-display-wm55h/

 LVT Interface vloerbedekking. Van op hout geïnspireerde Skinny Planks van 100 x 25 cm tot vierkante tegels met steeneffect van 50 x 50 cm: onze Level Set-collectie heeft voor elk wat wils. Level Set biedt 28 prachtige LVT-opties en combineert natuurlijke schoonheid met duurzaamheid voor perfectie in elke ruimte. Van onze Ceramor™ coating tot onze Sound Choice™ akoestische backing: onze modulaire LVT zijn ontworpen voor maximale prestaties, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Tegelijkertijd hebben de tegels superieure akoestische eigenschappen. Onze nieuwe modulaire LVT collectie is vergelijkbaar in hoogte en grootte en past daardoor perfect bij onze collectie tapijttegels.

Crew systeemmeubel

De Crew bureaulijn is zeer veelzijdig en voor verschillende ruimtes toe te passen. CREW verbindt een representatieve uitstraling met hoogwaardige materialen. CREW : Intelligent – dynamisch – veelzijdig.

crew

Vintage is5

Nu al bekroond met een Design Award. Hoogwaardig design wordt gecombineerd met een uiterst functionele techniek. Een innovatief mechanisme genaamd Smart Motion Technology, het Bionic Effect (een latex bedrukking op de van de netbespanning in de lumbale regio) en de dynamische AutoFlow armleuningen.

interstuhl

Interstuhl Movy

Deze bureaustoel verhoogt synchroontechniek op een echt premium niveau – dit is wat we het Body-float effect noemen. Het gevoel is zwevend en gewichtloos. Het ontwerp is licht, dynamisch, zuiver.

movyis3_14m6_standard_black movyis3_14m6_standard_white movyis3_23m6_standard_white

van Pet-fles tot Felt-stoel

Deze animatie laat zien waar de basis ligt van onze Felt-stoel. PET-flessen krijgen een nieuw leven in deze stoel met een kuip van vilt. Dit vilt is vervaardigd uit gerecycled materiaal: vilt uit PET-flessen. Goed voor het milieu!

Waarom teveel zitten slecht voor je is

Vandaag de dag zitten we dankzij onze levensstijlen veel meer dan dat we bewegen. Zijn onze lichamen gebouwd voor zo’n zittend bestaan? Murat Dalkilinç onderzoekt de verborgen gevaren van zitten. UP levert vele oplossingen voor meer afwisseling op kantoor en bijvoorbeeld zit-sta werkplekken. UP = Uw Projectinrichter

Vele creatieve mogelijkheden met deze producten

Betaalbare, sfeervole en creatieve stoelen en tafel met vele combinatie mogelijkheden.