Sedus Secretair

Sedus Secretair, eenpersoons bureautafel

De persoonlijke secretaire is terug – in een moderne interpretatie die tevens elegant is. De secretair is een veelzijdige, mobiele plek voor tijdelijk werken, die indruk maakt door een lichtvoetig optreden. Het frisse ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen zowel voor een privésfeer als ook een gerieflijke ambiance. Niet alleen in open space-structuren creëert secretair daardoor plekken die men graag voor geconcentreerd werken opzoekt – en waar men zich thuis voelt.

Beschrijving

Sedus Secretair

Gespecialiseerd in veelzijdigheid.

Dankzij zijn vormgeving en zijn mobiliteit kan secretair probleemloos aan nieuwe eisen worden aangepast. Van ronde groeperingen, waarin de communicatieve uitwisseling mogelijk is, tot indelingen in een rechte lijn waarmee de grootste mogelijke concentratie wordt bevorderd: met secretair kunnen de meest uiteenlopende scenario’s worden gevormd en binnen enkele minuten opnieuw worden ingericht. De uitrusting is al net zo veelzijdig. Licht, aflegruimtes en elektrische voorziening maken secretair tot een onafhankelijke plek voor de meest uiteenlopende werkzaamheden.

Een secretair als uit het boekje.

De dragende structuur van de secretair bestaat uit een buisframeconstructie die bekleed is met een netachtig textiel. Het buisframe fungeert niet alleen als akoestische en visuele afscherming, maar draagt tevens het tafelblad. Daardoor ontstaat een kleine feelgood-oase waarin geconcentreerd kan worden gewerkt, wat door de schuin geplaatste flanken van deze afscherming nog eens wordt versterkt.