Fruitmasters

FruitMasters is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationale speler van formaat en opereert veelal vanuit haar centrale positie in Geldermalsen. Middels haar dochterondernemingen is FruitMasters nagenoeg in staat alle verschillende marktsegmenten op het gebied van fruit te voorzien. Flexibiliteit, snelheid en voedselveiligheid spelen hierbij een cruciale rol.

UP Kantoorinrichting. Onze passie is het inrichten en renoveren van kantoren. UP kantoor- & projectinrichting ontwerpt en realiseert uw totale project. Dit doen wij met een deskundig en enthousiast team vanuit ons kantoor met uitgebreide showroom in Maasdijk. Wij bieden u verstand van zaken, jarenlange ervaring en creatieve oplossingen verpakt in mooie presentaties. Maar het begint allemaal met pure passie voor ons vak! Dat en een gezonde dosis humor hebben ons al een groot aantal vaste en tevreden klanten bezorgd.

Met meer plezier naar kantoor! Bent u ook toe aan goede ideeën en wilt u ook met meer plezier naar kantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak en een nadere kennismaking. Bel 0174-648024 of mail naar info@upkantoorinrichting.nl