Kantoorinrichting. Onze passie is het inrichten en renoveren van kantoren. Dit realiseren wij met een deskundig en enthousiast team vanuit ons pand met uitgebreide showroom in Maasdijk. Verstand van zaken, creatieve oplossingen verpakt in mooie presentaties en een gezonde dosis humor hebben ons al een groot aantal vaste klanten bezorgd. Wij vertalen uw wensen binnen budget op de meest creatieve wijze.

Ontwerp kantoorinrichting

UP kantoorinrichting beschikt over een eigen ontwerpstudio en is specialist op het gebied van kantoorrenovatie en turn-key projecten. Het begint allemaal natuurlijk met een goed ontwerp en daar besteden wij veel tijd aan. Wij vertalen uw wensen en eisen op de meest creatieve wijze naar een ontwerp wat past binnen budget. Een goede kantoorinrichting zorgt voor de juiste gewenste uitstraling en identiteit van uw bedrijf en draagt bij om een positieve en productieve werksfeer te creëren.

Realisatie

Naast het ontwerp is ook de realisatie van uw project bij ons in goede handen. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering werkt u samen met één en dezelfde contactpersoon. Maximale betrokkenheid en kwaliteit, planning en budget worden continu bewaakt, echter zonder aan flexibiliteit in te boeten. Van een klein tot groot project, wij regelen het. Door onze creativiteit, ervaring en vakkennis komen wij samen met u tot de beste oplossing. Wij zorgen ervoor dat u weer met meer plezier naar kantoor gaat. Dus UP = Uw Projectinrichter

Contact: https://upprojectinrichting.nl/contact/