Stroomlijn

 

Stroomlijn B.V. – Dordrecht

In samenwerking met Esther Canisius voor het ontwerp heeft UP Kantoor- & projectinrichting het kantoor van Stroomlijn B.V. in Dordrecht volledig gerenoveerd. Het interieurontwerp is geinspireerd op de principes van Biophilic Design: het in het interieur vergroten van de connectiviteit met de natuurlijke omgeving door gebruik te maken van directe en indirecte elementen uit de natuur. De mens raakt steeds verder verwijderd van de natuur terwijl hij van nature een verlangen heeft om er juist mee verbonden te zijn.

Stroomlijn BV is een publiek mobiliteitsplatform dat de vervoersstromen regelt voor publieke organisaties. Stroomlijn staat exact voor wat het doet: het stroomlijnt de reis van de klant. Stroomlijn werkt nauw samen met partners in de mobiliteitsketen en bewaakt de kwaliteit van het vervoer binnen de gemaakte afspraken. Daarbij heeft Stroomlijn een signalerende functie naar haar opdrachtgevers en mobiliteitspartners.

Ook een nieuwe kantoorinrichting nodig? Neem contact met ons op. https://upprojectinrichting.nl/contact/

UP beschikt over een eigen ontwerpstudio en is specialist op het gebied van kantoorrenovatie en turnkey projecten. Maar het begint allemaal natuurlijk met een goed ontwerp. Wij vertalen uw wensen en eisen op de meest creatieve wijze naar een ontwerp wat past binnen budget. Naast het ontwerp is ook de realisatie van uw project bij ons in goede handen. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering werkt u samen met één en dezelfde contactpersoon. Maximale betrokkenheid en kwaliteit, planning en budget worden continu bewaakt, echter zonder aan flexibiliteit in te boeten. Van een klein tot groot project, wij regelen het.