Optelec

 

Optelec – Barendrecht

Optelec verbetert de kwaliteit van leven van slechtzienden, blinden en dyslectici door simpele en effectieve oplossingen aan te reiken. Wereldwijd zijn er ongeveer 160 miljoen mensen met een visuele beperking en hebben een zekere mate van slechtziendheid. Slechtziendheid wordt vaak gekenmerkt door een gedeeltelijk gezichtsvermogen zoals wazig zien, vervormd zicht, schaduwen, blinde vlekken of tunnelvisus maar ook blindheid. Als u een oogaandoening heeft zoals diabetische retinopathie, glaucoom, macula degeneratie of retinitis pigmentosa, dan kunt u met hulp van low-vision hulpmiddelen gewoon zelfstandig blijven wonen en activiteiten blijven uitvoeren. Voor meer info zie ook:  https://nl.optelec.com/

Ontwerp en realisatie door UP kantoor- & projectinrichting. Al heel vroeg is UP kantoor- & projectinrichting gevraagd naar het ontwerp te kijken voor de renovatie van dit bestaande kantoorpand in Barendrecht. Past het allemaal, wat zijn de mogelijkheden in dit pand, hoe wordt de routing en wordt het een kantoorinrichting met de juiste uitstraling wat bij ons past.

UP kantoor- & projectinrichting heeft voor Optelec een ontwerp bedacht waarin alle eisen en wensen zijn opgenomen en waarin nog wat extra’s is toegevoegd met als eindresultaat een blije en tevreden klant. Dat is waar wij het voor doen!

Ook een nieuwe kantoorinrichting nodig? Neem contact met ons op. https://upprojectinrichting.nl/contact/

UP beschikt over een eigen ontwerpstudio en is specialist op het gebied van kantoorrenovatie en turnkey projecten. Maar het begint allemaal natuurlijk met een goed ontwerp. Wij vertalen uw wensen en eisen op de meest creatieve wijze naar een ontwerp wat past binnen budget. Naast het ontwerp is ook de realisatie van uw project bij ons in goede handen. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering werkt u samen met één en dezelfde contactpersoon. Maximale betrokkenheid en kwaliteit, planning en budget worden continu bewaakt, echter zonder aan flexibiliteit in te boeten. Van een klein tot groot project, wij regelen het.