Systeemwanden

Systeemwanden

Systeemwanden. Onze passie is het inrichten en renoveren van kantoren. UP kantoor- & projectinrichting ontwerpt en realiseert uw totale project. Daarbij horen ook de systeemwanden en dit kan op heel veel verschillende manieren. Wij bieden u verstand van zaken, jarenlange ervaring en creatieve oplossingen. UP beschikt over een eigen ontwerpstudio want het begint allemaal natuurlijk met een goed ontwerp en daar besteden wij veel tijd aan. Wij vertalen uw wensen en eisen op de meest creatieve wijze naar een ontwerp wat past binnen budget. Naast het ontwerp is ook de realisatie van uw project bij ons in goede handen. Maximale betrokkenheid en kwaliteit, planning en budget worden continu bewaakt, echter zonder aan flexibiliteit in te boeten. Van een klein tot groot project, wij regelen het.

Realisatie van uw project

Naast het ontwerp is ook de realisatie van uw project bij ons in goede handen. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering werkt u samen met één en dezelfde contactpersoon. Maximale betrokkenheid en kwaliteit, planning en budget worden continu bewaakt, echter zonder aan flexibiliteit in te boeten. Van een klein tot groot project, wij regelen het. Door onze creativiteit, ervaring en vakkennis komen wij samen met u tot de beste oplossing. Wij zorgen ervoor dat u weer met meer plezier naar kantoor gaat. Dus UP = Uw Projectinrichter.

Met meer plezier naar kantoor!

Bent u ook toe aan goede ideeën en wilt u ook met meer plezier naar kantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak en een nadere kennismaking. Bel 0174-648024 of mail naar info@upkantoorinrichting.nl

(Geen verkoop aan particulieren)